Happy Cards
0

Mi az a Happy Cards?

Olyan kártyacsomag, amelytől BOLDOG leszel! Ha ajándékot keresel és unod a sablonos dolgokat, kártyáink között minden alkalomra találsz egyedi megoldást:

  • Egy igényes ajándék, amellyel elmondhatod szeretteidnek, hogy mitől különlegesek számodra
  • Egy olyan ajándék, amivel őszintén elmondhatod, hogy miért szereted szeretteidet
  • Egy olyan egyedi kártyacsomag, amely igazi örömet szerez mindenkinek, annak is, aki adja és annak is, aki kapja, legyen az akár a gyermeked, szerelmed, barátod, szülőd, nagyszülőd, testvéred…
  • Egy olyan díszdobozban küldött kártyacsomag, amely bármelyik ünnepnapra tökéletes ajándék: Születésnap, Karácsony, Ballagás, Anyák napja, Valentin nap, Évforduló …
  • Egy olyan ajándék, ami segítségével igazi minőségi időt tölthettek együtt, izgalommal, szenvedéllyel, romantikával
  • Olyan játékos (szexi)kártyák, amelyek segíthetnek a pároknak túllendülni a problémákon, egymásra találni újra és újra..

3  kategóriába soroltuk a ajándékainkat:

  • 20 ok amiért szeretlek kártyacsomag (több száz választható mondattal, 7 féle háttérrel)
  • Évfordulók egyedi képkeretben (saját képpel)
  • Párkapcsolati kártyák (tele vannak izgalommal, szenvedéllyel, romantikával)

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK SZERETTEIDNEK

A 20 ok amiért szeretlek kártyacsomaggal elmondhatod azokat az érzéseket, amelyeket talán soha nem mondtál el, vagy csak nem tudtad, hogyan mond. Te állíthatod össze és teheted egyedivé, azzal, hogy az 50-100 mondat közül kiválaszthatod, azt a 20-at ami a legjobban leírja, miért is szereted Őt. Te választhatod ki a 7 egyedi háttér közül, hogy milyen legyen a kártya.

Legyen ez a kapcsolat akár szerelmi, akár baráti, akár családi (szülő, nagyszülő, gyermek, barát, testvér). Minden lehetőséggel számoltunk, és mindenki megtalálhatja azt a 20 mondatot, amely a legjobban jellemzi a kapcsolatotokat! BESZÉLJ BÁTRAN AZ ÉRZELMEIDRŐL, mondd el neki milyen sokat jelent számodra!

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOK SZERELMESEKNEK

Minden ember egyedi és megismételhetetlen akárcsak a kapcsolataik. Mindenkinek másra van szüksége a boldogsághoz, és mások az igényeik. Kártyáink között találsz, beszélgetős kártyákat a meghitt estékhez. Szexi, és romantikus kártyákat az izgalmas és szenvedélyes kapcsolatokért. Játékos, kártyákat amelyekkel feldobhatod a  szürke hétköznapokat .

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK ÉVFORDULÓRA

Újra egy évforduló és nem tudod mivel lephetnéd meg kedvesed? Ez az évfordulós képkeret egyedülálló dísze bármelyik otthonnak! Ünnepeld meg az együtt töltött éveket ezzel a tökéletes ajándékkal! Egyedi, és csak a tiétek! Szánj egy kis időt a közös fotó kiválasztására, és a végeredmény egy csodás kép amelyik megmutatja milyen hosszú ideje vagytok már egymáséi!

HAPPYCARDS MINŐSÉG

A kártyák elkészítése professzionális nyomdában készültek kiváló, időt álló minőségben. A kiszállítást Magyarország egyik vezető futárcégére bíztuk (GLS), akik gyorsan, megbízhatóan, határidőre szállítanak. Szeressétek egymást, és használjátok bátran kártyáinkat !


Termék bemutatókSziasztok!! Mi vagyunk a happycards!!!!


20 ok amiért szeretlek!! | Happyacards ajándékkártya!!


Happycards ajándékkártya!!! Szex és önismereti kérdőív!!!!

VéleményekHorváth Gréta és a Happycards


Bogi a Happycards-ot választotta Anyáknapjára


Dorina barátait lepte meg a Happy Cards-al


Rebeka elmeséli milyen érzés Happy Cards -ot kapni.


Judit ezért választotta Happy Cards ajándékkártyát