Happy Cards
0
Apák Napja
2021.
jún. 13.

Apák Napja

 „Az apa nem csak egy szó, hanem egy érzelem is”. Az Apa szigorú, de szeretete, törődése soha nem fog csökkenni. Szerencsére minden évben van apák napja, ahol megmutathatjuk teljes hálánkat irántuk. Annyi szó esik az anyák napjáról, az anyák szerepéről, de méltatlanul kevés az apák ünnepléséről és az Ő meghatározó szerepükről. Manapság nagy divat lett a diszkrimináció és a nők elnyomása elleni küzdeni. Apák napja közeledtével, joggal gondolhatják férfi szeretteink, hogy  nekik is járna legalább akkora figyelem, mint az anyáknak. Mert Ők is megérdemlik! Ne diszkrimináljuk hát az apákat, ünnepeljük meg Őket is! Nőnap és Anyák napja után itt van az Apák napja is!

 

 

 Íme néhány gondolat róluk:

 

1.  Egy Apa mindig egyedi, akit nem lehet összehasonlítani a világ bármely más kapcsolatával sem.

2.  Egy apa keményen dolgozik, hogy Te követhesd az álmaid.

3.  Egy apa, mindig példakép, aki arra ösztönöz, hogy értékes állampolgár legyél.

4.  Egy apa, több szerepet is játszik az életedben, de a fő szerep az, hogy a legfőbb támaszod legyen. Valahányszor problémád akad, felhívhatod, és mindig segít.

5.  A nevelés a legfontosabb dolog ezen a világon. Ha szerencséd van, és a legjobb apa a tiéd a világon, mutasd ki neki a háládat.

6.  Ha a feleségként keresel ajándékot Apák napjára, köszönd meg neki, hogy ő a világ legjobb férje.

7.  Az apa mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen téged. Védelmez, óv, és tanít. Ha kell éjjel-nappal dolgozik, hogy mindent megadhasson neked.

8.  Egy apa és a lánya közötti kötelék a legdrágább kincs, amelyet nem lehet pótolni.

9.  Az apák megtanítottak biciklizni, barkácsolni, borotválkozni, és  megvédenek a pókoktól, ha kell még a sárkánytól is..

10. Apának/Férfinak lenni nagyon nehéz dolog, hiszen három fő szerepben is helyt kell állni minden nap: apa, a munka hőse, és a társadalom tökéletes polgára. Egyetlen nap sem lehet kompromisszumot kötni.  Példát mutat neked ezzel.

 

 

0 hozzászólás

Új hozzászólás